Administratorius Admin
Pranešimų skaičius : 36 Join date : 2010-02-03 Age : 44 Miestas : Klaipeda
| Temos pavadinimas: Alaus višta 2010-02-07, 07:41 | |
| Sudėtinės dalys: Višta, 1 vienetas Alus, butelis, 1 vienetas Česnakai, 4 skiltelės Citrinos, 1 vienetas Kmynai, 2 šaukštai Druska, truputį Juodieji pipirai, malti, truputį Gaminimas:Vištą įtrinti česnaku, druska bei pipirais, apibarstyti kmynais ir palikti šaltai per naktį. Citriną peilio smaigaliu subadyti ir įmesti minutei į verdantį vandenį.Alaus butelyje palikti trečdalį, likusius du trečdalius pripilti šalto virinto vandens. Vištą pamauti ant butelio, į kaklą įsprausti citriną ir pašauti į orkaitę maždaug 40 min. Kepti turi tiek, kad gražiai apskrustų. Verdantis alus su vandeniu garuoja ir kepanti višta prisigeria apynių kvapo, o valgant būna labai sultinga. Apvirus citrina pro skylutes praleidžia skystį, vištienai suteikia rūgštelės. Skanaus. | |
|