musu forumas
musu forumas
musu forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musu forumas

apie foruma
 
rodiklisrodiklis  PortalPortal  GalleryGallery  IeškotiIeškoti  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  
Ieškoti
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Adžika (aštrus gruziniškas padažas)
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2011-03-16, 22:21 by Svečias

» Rekomendacijos baldų priežiūrai
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-10, 22:05 by Administratorius

» Pasiruoškite darbo vieta
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-07, 21:53 by Administratorius

» Alaus višta
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-07, 07:41 by Administratorius

» Bandelės su raugintais kopūstais
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-07, 07:30 by Administratorius

» Pasigaminkime sportinį gėrimą
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-06, 23:26 by Administratorius

» 10 sakinių, kurių nevertėtų sakyti bosui
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-06, 23:20 by Administratorius

» Ar mokate skaičiuoti pinigus
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-06, 23:17 by Administratorius

» Džiaukimės gyvenimu čia ir dabar
Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-06, 22:57 by Administratorius

Navigation
 Portal
 Pagrindinis puslapis
 Narių sąrašas
 Aprašymas
 DUK
 Ieškoti
Forumas
Affiliates
free forum

Affiliates
free forum


 

 Gudrybės virtuvėje

Go down 
AutoriusPranešimas
Administratorius
Admin
Admin
Administratorius


Pranešimų skaičius : 36
Join date : 2010-02-03
Age : 44
Miestas : Klaipeda

Gudrybės virtuvėje Empty
RašytiTemos pavadinimas: Gudrybės virtuvėje   Gudrybės virtuvėje Icon_minitime2010-02-03, 16:06

Smile bounce bounce

Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusę min. palaikykite šaltame vandenyje.

Prieš skutant bulves, kad rankos neįjuostų, suvilgykite jas actu ir leiskite nudžiūti. Bulves pjaustykite tik nerūdijančiu peiliu.

Drumzlinas augalinis aliejus pašviesės, jei į butelį įbersite valgomąjį šaukštą druskos.

Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė.

Kiaušinių baltymus išplaksite greičiau, jei kiaušinius prieš tai šiek tiek palaikysite kambario temperatūroje.

Svogūnai gražiai pagels ir bus skanesni, jei kepdami juos pabarstysite cukraus pudra.

Virimo ir troškinimo laikas sutrumpės, jei tam naudosite plačius ir žemus puodus bei troškintuvus.

Varinius indus plaukite karštomis raugintų kopūstų sultimis, po to perskalaukite šaltu vandeniu ir nublizginkite minkšta medžiaga.
Atgal į viršų Go down
http://laisvalaikis.clan.su
 
Gudrybės virtuvėje
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
musu forumas :: kulinarija :: lengvi uzkandziai-
Pereiti į: